Toimitusmaksu alk. 8,90€ / Yli 150€ tilaukset ilman toimitusmaksua / Nouto Naantalin myymälästä maksuton

Apinoita ja muita kavereita

Herkulliset värit ja rohkeat kuviot ovat palanneet sisustukseen. Lue täältä millaisia jänniä kankaita on tarjolla kodin sisustuksen piristykseksi.

Värit ovat vihdoin palanneet suomalaistenkin kotien sisustukseen. Kauan pinnalla olleiden valkoisen ja vaaleiden neutraalien sijaan, nyt kotiin halutaan värien kontrastia ja runsastakin tunnelmaa. Kuinka uudelta ja raikkaalta tuntuukaan kun sisustaessa voi hieman hullutella kuviollisilla ja värikkäillä tekstiileillä. 

Yksi hauska trendi ovat erilaiset eläinkuosit. Kankaissa seikkailevat niin apinat, kissat, koirat kuin mielikuvituslinnutkin. Kankaista löytyy useita värivaihtoehtoja, joista voi valita parhaiten omaan sisustukseen sopivat. Eläinkuvioiden rinnalle voi aina tuoda sävyyn sopivia kasviaiheisia tekstiilejä. Kuviollisia kankaita voi käyttää esimerkiksi sisustustyynyissä, päiväpeitteissä, verhoissa. Yhteensopivat yksiväriset sisustuselementit täydentävät ja kokoavat yhteen kodin uuden ilmeen. 


Anna siis oman mielikuvituksesi lentää ja luo kodistasi juuri oman makusi mukainen. Jos tuntuu, että kaipaat apua ja vinkkejä tekstiilivalinnoissa, ota rohkeasti yhteyttä tänne meille Sisustus Mandariinaan

Sisustuksessa voi antaa kaikkien kukkien kukkia ja aina löytyy tilaa muutamalle uudelle eläinystävälle.

Lahjakortti